Prikker med kakaosmør

I forrige indlæg vidste jeg mine skønne karamelchokolader med fine prikker af hvid og mørk kakaosmør, og her har I skønne skaller med blå og røde prikker på hvid chokolade.

OBS: Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver mig kommission, hvis du køber noget. Jeg linker kun til foretrukne webshops og produkter jeg selv bruger. Hvis  du køber noget gennem et affiliate link, støtter du mit side uden at det koster dig noget.

Prikkerne er alle lavet af farvet kakaosmør fra Squires Kitchen, som I blandt andet kan købe hos bagetid.dk

Jeg har her skrevet om hvordan kakaosmørret tempereres.
Obs. Inden du kaster dig over det farvede kakaosmør er bagepapir eller lignende en rigtig god ting til at begrænse rengøringen bagefter 😉

For at lave prikkerne bruger jeg enten en tandbørste eller en pensel.
Med en tandbørste får man helt, helt små prikker, mens en pensel giver større prikker og evt. klat-streger 🙂

Tandbørsten dyppes i farve, og holdes tæt på formen, hvorefter man med en let finger over børsterne får små prikker sprøjtet ud, mens penslen dyppes i formen og “slås” i luften mod formen.
Det er svært at forklare, men nemt at give sig i kast med. Så bare prøv det.
Hvis du ønsker at bruge fødevaregodkendte pensler er de billigste jeg har fundet her

20160522_112957

20160522_183121
En meget prikket lille chokolade

 

7 comments

  1. Hej Mie
    Når du laver prikker med tempereret kakaosmør. Lader du det så størkne/tørre inden du fylder chokoladen i, eller skal chokoladen i før “prikkerne” afkøles?
    Ved du i øvrigt om der afholdes kurser i de lidt mere svære teknikker – såsom farvning, leg med guldstøv, airbrush osv.
    Kh
    Stefan

    1. Hej Stefan
      Jeg lader det størkne. Ellers vil dit design flyde ud 🙂
      Jeg tror desværre ikke der afholdes kurser. Jeg har i hvert fald ikke set noget annonceret
      Jeg har overvejet at lave et, men har ikke plads nok 🙂

Skriv et svar til Stefan Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *