Jeg elsker at lege med farver på mine fyldte chokolader! Det er utroligt, så mange forskellige udtryk der kan laves med lidt farve 🙂 Jeg
Læs merePebermyntefyld
Mit absolutte favoritfyld er to klassikere – pebermynte og karamel. Umm, det er altid godt 😍 I dag får I min opskrift på mørk chokoladeganache
Læs mereAt lave skaller i en chokoladeform
Efterhånden kan vi købe chokoladeforme mange steder – Netto, Lidl og mange andre kæder sælger bløde chokoladeforme, mens Mette Blomsterbergs faste polycarbonate forme sælges i
Læs mereGanache
En ganache er mange ting, men oftes med udgangspunkt i fløde og chokolade. Vær opmærksom, hvis I googler opskrifter at ganache også kan være kagefyld
Læs mereAt temperere chokolade
Når man laver fyldt chokolade er noget af det vigtigste, at chokoladen bliver tempereret. Det er tempereringen af chokoladen, der giver det skinnende fine chokolade,
Læs mereNy chokoladeblog
Velkommen til min nye chokoladeblog 🙂 Jeg håber her på bloggen at kunne samle mine opskrifter, have et overblik over hvad jeg har lavet i
Læs mere