Privacy Policy oktober 2016 – Chokoleg
Skip to content
Chokoleg

Chokoleg

Centreret omkring chokoladens vidunderlige verden

  • Forside
  • Om mig
  • Temperering
  • Fyld
  • Farver

Måned: oktober 2016

Farver på fyldt chokolade

30. oktober 2016 Mie (chokoleg.dk) Farver, Fyldt chokolade

Jeg elsker at lege med farver på mine fyldte chokolader! Det er utroligt, så mange forskellige udtryk der kan laves med lidt farve 🙂 Jeg

Læs mere

Pebermyntefyld

28. oktober 2016 Mie (chokoleg.dk) Farver, Fyld, Fyldt chokolade, Ganache

Mit absolutte favoritfyld er to klassikere – pebermynte og karamel. Umm, det er altid godt 😍 I dag får I min opskrift på mørk chokoladeganache

Læs mere

At lave skaller i en chokoladeform

26. oktober 2016 Mie (chokoleg.dk) Fyldt chokolade

Efterhånden kan vi købe chokoladeforme mange steder – Netto, Lidl og mange andre kæder sælger bløde chokoladeforme, mens Mette Blomsterbergs faste polycarbonate forme sælges i

Læs mere

Ganache

23. oktober 2016 Mie (chokoleg.dk) Fyld, Fyldt chokolade, Ganache

En ganache er mange ting, men oftes med udgangspunkt i fløde og chokolade. Vær opmærksom, hvis I googler opskrifter at ganache også kan være kagefyld

Læs mere

At temperere chokolade

23. oktober 2016 Mie (chokoleg.dk) Temperering

Når man laver fyldt chokolade er noget af det vigtigste, at chokoladen bliver tempereret. Det er tempereringen af chokoladen, der giver det skinnende fine chokolade,

Læs mere

Ny chokoladeblog

23. oktober 2016 Mie (chokoleg.dk) Fyldt chokolade

Velkommen til min nye chokoladeblog 🙂 Jeg håber her på bloggen at kunne samle mine opskrifter, have et overblik over hvad jeg har lavet i

Læs mere
WordPress Theme: Gridbox by ThemeZee.