Ny chokoladeblog

Velkommen til min nye chokoladeblog ūüôā

Jeg h√•ber her p√• bloggen at kunne samle mine opskrifter, have et overblik over hvad jeg har lavet i chokolade-k√łkkenet, og forh√•bentligt inspirer andre til selv at g√• i k√łkkenet og arbejde med chokolade.

 

dsc_6727
Halvkugle farvet med lilla og kobber kakaosm√łr via airbrush

2 comments

  1. Hejsa
    Du skriver at fyldet skal s√¶tte sig natten over p√• k√łkkenbordet. Jeg skal lave chokolade med et par veninder og af den grund har vi ikke tid til at vente til n√¶ste dag.Kan jeg ikke bare s√¶tte chokoladen i k√łleskabet som jeg plejer?

    1. Hej Jeanette
      Det kan du sagtens,, men holdbarheden er bedst, hvis der g√•r noget tid fra fyldet er lavet og til det lukkes. Alternativt kan I lave fyldet, og lade det s√¶tte sig i en dyb sk√•l/fad, mens I st√łber skallerne

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *