Ny chokoladeblog

Velkommen til min nye chokoladeblog 🙂

Jeg håber her på bloggen at kunne samle mine opskrifter, have et overblik over hvad jeg har lavet i chokolade-køkkenet, og forhåbentligt inspirer andre til selv at gå i køkkenet og arbejde med chokolade.

 

dsc_6727
Halvkugle farvet med lilla og kobber kakaosmør via airbrush

2 comments

  1. Hejsa
    Du skriver at fyldet skal sætte sig natten over på køkkenbordet. Jeg skal lave chokolade med et par veninder og af den grund har vi ikke tid til at vente til næste dag.Kan jeg ikke bare sætte chokoladen i køleskabet som jeg plejer?

    1. Hej Jeanette
      Det kan du sagtens,, men holdbarheden er bedst, hvis der går noget tid fra fyldet er lavet og til det lukkes. Alternativt kan I lave fyldet, og lade det sætte sig i en dyb skål/fad, mens I støber skallerne

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *