Skarpe linjer på chokoladen

En af de sjove effekter der kan laves med airbrush er helt skarpe linjer. 

I kan her se flere forskellige måder jeg har lavet mine linjer, som giver forskelligt udtryk. Jeg synes de her chokolader er super flotte 😍 


Effekten er lavet ved bruge tape i formen.

Jeg sætter forskellig størrelser og facon tape i formen inden jeg sprayer farve i. Dem med kobber har jeg så først farvet helt blå. Herefter har jeg forsigtigt fjernet tapen, og afsluttet med at farve formen hele formen kobberfarvet. 

For at få den skarpe overgang er det vigtigt at bruge nok af begge farver. Den blå skal være hel dækkende, ellers vil man kunne se kobberet igennem farven – det kan også være fint, men giver et andet udtryk. 
Den tape jeg bruger er malertape købt i den lokale trælasthandel. Jeg har desværre ikke kunne finde noget fødevaregodkendt tape. Vær opmærksom på, at tapen skal slippe formen uden rester af lim, men samtidigt holde tæt, så farven ikke kommer under tapen. 
Husk også at du har mulighed for at deltage på et kursus, hvor jeg viser teknikken. Se mere her http://chokoleg.dk/?p=289


4 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *