Runde chokolader med fine linjer

I dag får I ingen opskrift, men en relativ nem måde at pynte chokolade på – som ikke behøver kræve farvet kakaosmør og andet lir 🙂

Disse chokolader er farvet ved at tage enten mørk eller hvid chokolade i en sprøjtepose, og med rolig hånd sprøjte langs hele formen i et stræk, flere gange. Husk chokoladen til stregerne skal være tempereret.

Start i den ene ende og i roligt tempo kør ned langs hele formen, i en lang linje. Tag dig ikke af små rystelser – de små fejl viser jo bare de er håndlavet 😉 Støb skaller i den modsatte farve.

Har I lyst til at lave farvede streger kan I farve hvis chokolade med farvet kakaosmør, eller pulver farver.

Jeg kan ikke anbefale at bruge pastafarve, som indeholder vand. Chokolade og vand er en kedelig ting at blande

Bemærk, med den hvide farve kørte jeg begge veje på formen, og det gav rigtig mange bittesmå lufthuller, så jeg vil anbefale 2-4 steger i samme retning.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *