Kursus

Hej alle 👋

*Opdateret August 2019

Jeg har fået flere opfordringer til at holde kursus i hvordan jeg farver chokolade 😀
Jeg kommer til Fru Sød i Hornslet d. 26. oktober 2019 (tilmelding via frusoed.dk/produkt/chokolade-trin-2/) , og afholder også et hos mig selv.

Kursus v. Slagelse. D. 20. oktober 2019.

Der er plads til 8-10 personer. Jeg står for alle forme, farver, chokolade, fyld og værktøj, herunder 2 forskellige typer airbrush

Deltagerne vil være i hold af 2 personer. Og hvert hold farver 3 forme. Teknikkerne vil være de forskellige I kan se jeg har brugt, prikker, linjer, airbrush, pulver,.. 

Vi starter kl 9, og jeg regner med sluttid vil være kl 16. 

Kursus afholdes i mit private hjem – præcis adresse ved tilmelding.

Bemærk, det er ikke et kursus i temperering af chokolade, og jeg har inden arrangementet lavet fyld klar. Der vil dog være god tid til at tale om hvordan jeg gør, og hvorfor. I skal farve, støbe, fylde og lukke formene. Ved slutning fordeler vi al chokoladen mellem deltagerne. 

Medbring frokost, æske til at tage chokoladen med hjem i, og forklæde 😊

Pris: 600 kr pr person. Betaling ved tilmelding via MobilePay. 

Tilmelding til mig på mail  eller via Facebook. Tilmelding er først gældende, når I har betalt og modtager bekræftelse fra mig. 

19 comments

 1. Hejsa
  Det er superflot det du laver
  Jeg vil gerne deltage, hvis du afholder et kursus
  Mvh Birgit

 2. Hej Mie
  Håber der stadig er plads på holdet d. 20/10, da vi er to som meget gerne vil deltage på kurset.
  Mvh Jette

   1. Hej Mie
    Har først lige fundet din hjemmeside, og syntes det er helt vildt spændendedet du laver. Så vil høre om der er 1 ledig plads på holdet her den 20/10.
    Hilsen Elsebeth

 3. Hej Mie
  Faldt tilfældigt over din blog og tænkte, “Her er en der forklarer teknikken, så den forståes”. Jeg har nu prøvet det, med held tre ud af tre gange!! Tak for det!
  Ifht farvning.. Hvis man endnu ikke er der, hvor man tænker, en airbrush er det næste indkøb, kan man så helgardering på en anden måde og få held med det?
  Skøn blog! Jeg er fan!
  Rikke

  1. Hej Rikke
   Fedt det lykkedes for dig
   Du kan godt helfarve ved at pensle eller dubbe farve i. Men du vil bruge mere farve og ikke få helt samme glatte udtryk.
   Værd opmærksom på, at du ikke “tværer” for meget rundt med penslen, det kan overkrystalisere farven, og så sidder den fast i formen. Så brug små lette strøg, lad det tørre, og så brug flere lag

 4. Hej Mie
  Laver du evt. privat kursus i airbrush?
  Jeg er ny på dette indkøb og har brugt det et par gange. Mine problemer er de ikke bliver blanke, kan ikke male motiver inden formen fyldes så de bliver synlige, eller arbejde med flere farver i samme støbning.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *