Hindbær

Glædelig black friday. Har I købt noget? Jeg har bestilt nye forme fra bagebixen (affiliate link), så glæder mig til at få nyt legetøj 😊

Men først! Mmm! Friske hindbær er fantastiske! Og heldigvis var jeg i efteråret forudseende og fyldte fryseren med nyplukkede bær 🙂

Disse bær er her tryllet om til skøn lyserød ganache, der er perfekt i hvid, lys og mørk chokolade. 

Bemærk den fine, naturligvis farve fyldet får – det er så skønt, og en fin detalje 😍

350 g hvid chokolade

200 g hindbær

50 g fløde

15 g glukose

Lidt vaniljekorn / en halv stang vanilje

20 g smør
Læs evt her, hvis du ønsker at se lidt mere om hvordan jeg laver min ganache 😊

Hindbær og fløde opvarmes med glukosesirup og vanilje til kogepunktet, og hældes via en sigte derefter over den hakkede chokolade. Jeg sigter det, for at fjerne hindbærkernerne, men I kan sagtens tilsætte det hente, hvis I gerne vil have dem med. 
Rør med cirkulærer bevægelser i midten af skålen, indtil du kan se ganachen begynder at samle sig. Herefter gør du cirkelbevægelsen større, så du får hele skålen rørt sammen.
Tilsæt herefter smørret og rør igen massen homogen.

Ganachen kan evt tilføjes til cognac for en bredere og dybere smag. 

4 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *