Fyldte chokolader med smag af ingefær

Når I nu har købt frisk ingefær til Dark & Stormy chokoladerne, er det oplagt også at lave chokolader med ingefær-ganache som fyld 😋 

Her er min opskrift

80 ml fløde

15 g. honning eller glukosesirup

15 g. blødt smør

100 g. hakket mørk chokolade

30 g. Frisk ingefær skåret i tynde skiver / revet

Fløde opvarmes med den friske ingefær og glukosesirup til kogepunktet. Lad det trække i 5-10 minutter, varm igen op til kogepunktet og hæld det over den hakkede chokolade.

Rør roligt med en lille spartel i midten af massen, indtil du kan se ganachen samler sig.

Tilsæt herefter smørret og rør igen massen homogen.

Jeg bruger denne i mørk chokolade skaller. 

På billedet har jeg farvet skallerne via airbrush, og med en tandstik lavet en fin spiral ned gennem skallen, inden jeg støber med chokoladen 🙂 

Se mere om hvordan jeg laver ganache her, og her om hvordan jeg farver med airbrush

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *