Når I nu har købt frisk ingefær til Dark & Stormy chokoladerne, er det oplagt også at lave chokolader med ingefær-ganache som fyld 😋
Her er min opskrift
80 ml fløde
15 g. honning eller glukosesirup
15 g. blødt smør
100 g. hakket mørk chokolade
30 g. Frisk ingefær skåret i tynde skiver / revet
Fløde opvarmes med den friske ingefær og glukosesirup til kogepunktet. Lad det trække i 5-10 minutter, varm igen op til kogepunktet og hæld det over den hakkede chokolade.
Rør roligt med en lille spartel i midten af massen, indtil du kan se ganachen samler sig.
Tilsæt herefter smørret og rør igen massen homogen.
Jeg bruger denne i mørk chokolade skaller.
På billedet har jeg farvet skallerne via airbrush, og med en tandstik lavet en fin spiral ned gennem skallen, inden jeg støber med chokoladen 🙂
Se mere om hvordan jeg laver ganache her, og her om hvordan jeg farver med airbrush